Altijd de laagste prijs garantie
 
 
Trouwringen Rotterdam
Van Oldenbarneveltstraat 128    3012 GW ROTTERDAM    t. (010) 8208 744

TROUWRINGEN JUWELIER ROTTERDAM !

 

Rings to connect - Trouwringen Rotterdam

Van Oldenbarneveltstraat 128

3012 GW  ROTTERDAM

Telefoon: 010-820 87 44

info@ringstoconnect.nl

 

Openingstijden

Donderdag   11.00 - 17.30 uur

Vrijdag           11.00 - 21.00 uur

Zaterdag       10.00 - 17.30 uur

KOOPZONDAG : IEDERE ZONDAG VAN DE MAAND (tot en met eind 2014)   

  Bekijk de route op Google Maps »


Bekijk deze kaart in het groot

Trouwringen juwelier Rotterdam:

Trouwringen Rotterdam: In het hart van Rotterdam, centrum locatie, is de trouwringen juwelier speciaalzaak Rings to Connect gelegen. Naast de koopgoot, de Lijnbaan en Coolsingel heeft Rotterdam centrum nog veel meer te bieden. Bijvoorbeeld, de Van Oldenbarneveltstraat ! Een straat aangrenzend aan het hart van de stad, welke U een uitgebreid aanbod aan speciaalzaken biedt. De tram rijdt voorbij onze deur en stopt in de buurt en de Rings to connect  trouwringen juwelier speciaalzaak is gevestigd op loopafstand van het centraal station. Loop vrijblijvend binnen en maak kennnis met onze trouwringen passie of maak op voorhand even een afspraak. De keuze is uitgebreid, de expertise aanwezig en door de directe samenwerking met Europa's beste en grootste fabrikanten, bent U verzekerd van top kwaliteit trouwringen tegen de laagste prijsgarantie. Kom langs en overtuig uzelf.

 

Rotterdam Trouwringen juwelier:

Niet voor niets heeft Rings to Connect trouwringen juwelier gekozen om zich te vestigen in Rotterdam. In deze metropool komt naast het winkelaanbod het authentieke haven karakter volledig tot haar recht. Centraal gelegen binnen de provincie Zuid-Holland slaat de stad Rotterdam haar vleugels uit over het westen van ons land, zeg maar rustig bijna trouwringen Nederland. Onder de rook van Rotterdam vallen diverse gemeenten en steden op een steenworp afstand. Voorbeelden hiervan zijn de plaatsen zoals: Schiedam, Vlaardingen, Ridderkerk, Papendrecht, Barendrecht, Krimpen aan de Ijssel, Schiebroek, Ommoord, Alblasserdam, Zevenkamp, Krimpen aan de Lek, Dordrecht en Bolnes. Stuk voor stuk plaatsen waarbij de reisafstand acceptabel is om ons kapitool Rotterdam eens te bezoeken. De totale antrekkingskracht van de stad Rotterdam gaat uiteraard verder dan enkel deze plaatsen, welke in de directe omgeving liggen. Mocht U een bezoek willen brengen aan Rotterdam trouwringen juwelier Rings to connect, combineer dit dan bijvoorbeeld met een bezoek aan de Rotterdamse schouwburg. Deze is te vinden in de figuurlijke achtertuin van Rings to connect aan het schouwburgplein. Rotterdams trots, ook voor trouwringen Dordrecht, trouwringen Schiedam en trouwringen Vlaardingen.

 

Trouwringen prijzen configurator:

Mochten jullie niet kunnen wachten met het orienteren naar trouwringen, dan adviseren wij jullie alvast een kijkje te nemen op onderstaande link. Hier kunnen jullie vast kennis maken met de vele mogelijkheden binnen de collecties. Stel zelf jullie trouwringen samen en zie online direct onze trouwringen prijzen.

Trouwringen configurator Rotterdam: 

Door middel van de trouwringen configurator ontwerpt U vanaf nu uw eigen unieke trouwringen in een handomdraai. Zie direct visueel op uw computerscherm de verandering die u doorvoert met de daarbij behorende trouwringen prijzen. De prijzen worden dagelijks aan de huidige goudkoers aangepast zodat u ten alle tijde beschikt over de juiste actuele prijzen. Ontwerp met de configurator vanuit huis en neem vervolgens de ontwerpcode mee naar de winkel. Onze adviseurs tonen U direct de profielen van uw keuze en adviseren U graag over de laatste details voor jullie zelf ontworpen unieke trouwringen in Rotterdam.

We maken jullie graag opmerkzaam van het feit dat niet alle ringen terug te vinden zijn via deze configurator. Ieder filiaal van rings to connect heeft dan ook grotere trouwringen collecties met nog meer mogelijkheden. Kom langs en bekijk vrijblijvend ons gehele aanbod. Vriendelijk vragen wij jullie om vooraf hiervoor een afspraak te maken.

Jullie zijn welkom bij Rings to Connect, trouwringen Rotterdam.

Klik voor de trouwringen prijzen en modellen via de configurator op de volgende LINK voor uw Trouwringen in Rotterdam ! 

 

Oud goud inleveren op uw trouwringen in Rotterdam !

Oud goud inleveren: Zet al uw dierbare herrinneringen om in het kostbaarste goed, de trouwring. Rings to connect beloond U met een ongekende hoge prijs wanneer U bij aanschaf uw oud goud inruilt. TIP Vraag jullie ouders, grootouders en familie naar goud dat zij niet meer dragen of gebruiken. Ruil deze vervolgens in en verleng hiermee hun symbolische levensloop. Jullie gaan versteld staan van de ondersteuning die de familie maar al te graag hierin verleend. Niets liever zien zij de symboliek in voor het verlengen van hun kostbare herrinneringen. Daarnaast nemen de trouwringen prijzen aanzienlijk af vanwege het ingeleverde oud goud. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

<  >

 

HOME - FILIAAL UTRECHT - FILIAAL ROTTERDAM - GOUDEN TROUWRINGEN - PLATINA TROUWRINGEN - PALLADIUM TROUWRINGEN

 
terug naar de website
 
Design by No.3 | Nummerdrie.nl